Naar inhoud

Terug

Septemberverklaring

Op maandag 23 september ging het Vlaams Parlement terug van start met de septemberverklaring van Minister-President Kris Peeters. Deze verklaring legt de regering jaarlijks af over de algemeen maatschappelijke situatie en over de krachtlijnen van de begroting, traditioneel op de vierde maandag van september. Deze septemberverklaring werd ook dit jaar druk besproken in de plenaire vergadering, en nadien is erover gestemd. Lees het volledige verslag hier.

 

Kris Peeters verwees in zijn toespraak naar de zwaarste economische crisis waarmee we te kampen hebben gehad, en hoe Vlaanderen er als één van de sterkste regio’s eruit zal komen. Hoewel er deze legislatuur al veel is gerealiseerd, spreekt de minister-president ook verdere ambities van de Vlaamse regering uit. Wij zijn in het Vlaams Parlement alvast niet minder ambitieus, en ik ben er volledig klaar voor om ook dit schooljaar er alles aan te doen om de belangen van onze samenleving, en in het bijzonder van kinderen en jongeren, te verdedigen bij elke beslissing.

 

Toegevoegd op 30 september 2013

Tags: Vlaams Parlement

Facebook

Youtube

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief