Naar inhoud

Terug

Op de trappers voor Revalidatiecentrum Pulderbos

Samen met mijn CD&V-collega’s Servais Verherstraeten, Jef Van den Bergh, Ludwig Caluwé, Griet Smaers, Tinne Rombouts, Maarten Wouters, Anne Janssen en Ivan Van den Bergh nam ik deel aan de 10 uren van Grobbendonk. Een mountainbike-evenement ten voordele van de kinderen in het Revalidatiecentrum Pulderbos die extra ondersteuning broodnodig hebben.

 

Het parcours was zwaar, maar de inspanning meer dan waard! Het was erg fijn om het team van het Revalidatiecentrum, de organisatoren - 10 Compagnie Transport -, en de vele supporters van de CD&V-afdeling Grobbendonk te ontmoeten. De aangename babbels en de aanmoedigingen zorgden voor een hartverwarmende dag.

 

Ook collega’s Ward Kennes en Katrien Schryvers kwamen langs om het Revalidatiecentrum een hart onder de riem te steken. Koen Van den Heuvel zorgde met een vracht appelsienen voor de nodige vitamientjes. 
 

Bekijk de foto's

Toegevoegd op 26 mei 2010

Tags: Vlaams Parlement

Facebook

Youtube

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief