Naar inhoud

Terug

Onduidelijkheid bij gemeenten over sociale en andere voordelen

Gemeenten en scholen zitten met heel wat vragen rond de toepassing van het decreet flankerend onderwijsbeleid op lokaal niveau. Een voorbeeld hiervan is het leerlingenvervoer als sociaal voordeel. Omdat er nog geen uitvoeringsbesluiten zijn, is het onduidelijk hoe gemeentebesturen dit al dan niet als sociaal voordeel moeten toepassen.

De regelgeving rond de sociale voordelen is al vrij oud. We moeten dit in z’n totaliteit durven herbekijken. Ik kaartte dit in de commissie Onderwijs aan bij de minister.

Lees het commissieverslag [PDF]

Eenmaal per jaar moeten lokale besturen een overzicht van de beslissingen over sociale of andere voordelen bezorgen aan de Vlaamse Regering.

Lees het antwoord van de minister op mijn vraag naar een stand van zaken [PDF]
 

Toegevoegd op 24 maart 2010

Tags: Blog, Lokaal flankerend onderwijsbeleid, Vlaams Parlement,

Reacties

WUYuhULDqkXr zei op 25 maart 2011 - 11:10

qFf81q <a href="http://tcvldtvxrwsv.com/">tcvldtvxrwsv</a>, [url=http://ldotrntwmmtt.com/]ldotrntwmmtt[/url], [link=http://bwlpluiutmod.com/]bwlpluiutmod[/link], http://dtqxyyrqboud.com/

Voeg een reactie toe

Gebruik de link geluidsfragment op deze pagina

Herken de cijferreeks in dit geluidsfragment of in de afbeelding hiernaast.

Moeilijk leesbaar of verstaanbaar?
Genereer een andere cijferreeks of neem contact met ons op.

Facebook

Youtube

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief