Naar inhoud

Terug

Doortocht start na bouwverlof 2008

De heraanleg van het centrum van Herselt en de werkzaamheden aan de Westerlosesteenweg in Herselt zijn opgenomen in het driejarige investeringsprogramma van de Vlaamse overheid. Vandaag is het onteigeningsdossier nog niet afgehandeld. Dit omdat het Comité tot Aankoop in Antwerpen door onderbemanning en overbevraging zijn opdrachten niet tijdig kan uitvoeren.

Kathleen Helsen vroeg aan de minister van Openbare Werken een stand van zaken.

De minister antwoordde dat het voor de doortocht de verwachting is dat alle aankoopaktes voor het einde van het jaar getekend zijn. Momenteel worden de dossiers voor het slopen van de verworven panden opgemaakt. De sloop van de meeste woningen zal plaatsvinden in de eerste maanden van 2008. De start van de uitvoering van de werkzaamheden is voorzien na de bouwvakvakantie in 2008.

Door onderbemanning en overbevraging kan het Comité tot Aankoop momenteel geen concrete timing geven voor het verloop van de onteigeningen aan de Westerlosesteenweg.

Lees het antwoord van de minister
.

Toegevoegd op 28 april 2009

Tags: Herselt

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.