Naar inhoud

Terug

Ontwikkel mee!

 

We zijn er trots op te mogen zeggen dat Zo'n 700 leerlingen, leerkrachten en ouders onze enquête hebben ingevuld. Hartelijk dank hiervoor!

 

 

  • Afgelopen weken hielden we een online bevraging bij leerlingen, leerkrachten en ouders. De bedoeling was om te weten te komen hoe jullie een kwalitatieve kind- en jongerenondersteuning zagen.  Intussen werden een 700-tal enquêtes ingevuld. Een schitterend resultaat.
    Deze input leggen we samen met alle gegevens die we de vorige maanden verzamelden op de verschillende werkvergaderingen met directies, CLB's en hulpverleningsinstanties. Met deze massa aan informatie gaan we nu aan de slag. In september mogen jullie een conceptnota rond kind- en jongerenondersteuning verwachten.

    Ik wil alle deelnemers aan de enquêtes van harte bedanken om de tijd te nemen mee een gepast informatie- en ondersteuningsaanbod voor kinderen en jongeren te ontwikkelen.

    Te laat om de enquête nog in te vullen? Geef je suggesties mee via mail op kathleen.helsen@vlaamsparlement.be.

Toegevoegd op 07 augustus 2015

Tags: Vlaams Parlement

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.