Naar inhoud

Terug

Week van de Amateurskunsten 2014

Van 25 april tot en met 4 mei is het opnieuw de Week van de Amateurskunsten (WAK). Het thema van deze 19e editie is De Groote Kunst, met een knipoog naar De Groote Oorlog die dit jaar overal herdacht wordt. Ook in Herselt laten we deze week niet onopgemerkt voorbijgaan. De Herseltse amateurkunstenaars bundelen dit jaar weer hun krachten tot een  kleurrijk evenement op het dorpsplein van Bergom op 27 april.

 

Laat je op het dorpsplein in Bergom terug mee voeren naar het begin van vorige eeuw. In de klederdracht van toen brengen verschillende muziek- en dansgroepen je in de sfeer van 1914. Neem zeker ook een kijkje in de kerk van Bergom. Daar stellen Herseltse kunstenaars hun talent tentoon. Ten huize van Jos Van Roy, op de Diestsebaan 35, worden vliegtuigmaquettes en oorlogsmaterialen voorgesteld. Beide tentoonstellingen zijn te bezichtigen op 26 en 27 april, en op 3 en 4 mei, telkens van 13u30 tot 17u30. Het programma van 27 april op het dorpsplein is als volgt:

13.30 uur – Fanfare St. Huibrecht Ramsel

14.00 uur – St Sebastiaansgilde de Jonghe

14.30 uur –Het Regenboogkoor

15.00 uur- Dansgroep Okra ( Herselt – centrum)

15.30 uur  -The Blue Hill countrydancers

16.00 uur – Fanfare orkest  Blauberg

16.30 uur – Gitaar workshop

Ik hoop iedereen daar te kunnen begroeten!

 

Toegevoegd op 17 april 2014

Tags: Herselt

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.