Naar inhoud

Terug

Internationale Vrouwendag

Dit jaar zijn we reeds toe aan de zesde editie van de internationale vrouwendag. Op 8 maart is iedereen van 13u tot 17u30 welkom in de Mixx! Ook deze keer biedt Herselt een uitgebreid en gevarieerd programma aan.

 

Wie wil genieten van en middagje wellness, kan terecht in zaal Berghum. Heb je nog accessoires of kleine interieurdecoratie liggen die je zelf niet kan gebruiken? Kom ze omruilen op onze markt in de grote sportzaal! Naast de verschillende workshops, is er ook een stevig lezingenprogramma in elkaar gebokst. Anne-Marie Hooyberghs, kunstenares en schrijfster vertelt over haar leven en werk. Trees Candaele, coördinator diversiteitswerk, leert ons Femimain kennen, een verhaal over mondiaal partnerschap. Vrouwen speelden in de eerste wereldoorlog een belangrijke rol, Stefaan Vandenbussche vertelt ons er alles over. May, en jonge Filipijnse, beschrijft hoe zij alleen naar België kwam en in Herselt haar leven uitbouwde. Intussen brengt een Afrikaanse dansgroep de sfeer erin op het podium. Afsluiten doen we met een modeshow. Meer informatie en tickets kan je bij de cultuurdienst van Herselt krijgen. Zorg dat je erbij bent, en graag tot dan!

 

Toegevoegd op 11 februari 2014

Tags: Herselt

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.