Naar inhoud

Terug

Talent gezocht!

Het is zover! Na het succesverhaal van het openluchtspektakel De Merodes in 2012 reiken Prins Simon de Merode en regisseur Luc Stevens elkaar opnieuw de hand om in de zomer van 2014 de lat  nog net iets hoger te leggen.

Voor de productie van Marie-Antoinette hopen zij, net zoals in 2012, opnieuw op een massa enthousiaste acteurs, decorbouwers, naaisters, medewerkers,…te mogen rekenen. Mogelijk bent u de man of vrouw, jongen of meisje, die zij zoeken!

Hebt u goede herinneringen aan Openluchtspektakel de Merode en hebt u de smaak te pakken, of bent u volledig nieuw en wil u proeven van de samenhorende sfeer en dynamiek die er heerst tijdens de voorbereidingen én uitvoeringen van dit openluchtspektakel? Dan nodigen zij u, vrijblijvend, uit op de startvergadering van donderdag 23 januari 2014 om 19 uur in de Ridderzaal van Kasteel de Merode (ingang via de Merodedreef). Daar krijgt u een mooi overzicht van de ambitieuze plannen van de organisatie en de mogelijke rol die u hierin kan vervullen.

 Inschrijven voor de infovergadering is niet nodig! Iedereen welkom!

Toegevoegd op 15 januari 2014

Tags: Herselt

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.