Naar inhoud

Terug

Festival van de politiek

Word zelf Linda De Win op het Festival van de Politiek en maak je klaar om alles te weten te komen over onze politici in het Vlaams Parlement! Noteer snel 19 en 20 oktober in je agenda, want dan vindt het Festival van de Politiek plaats.

Iedereen is welkom in het Vlaams Parlement waar er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Altijd al willen speeddaten met je favoriete politici? Benieuwd naar hoe het Vlaams Parlement er van binnen uitziet? Word rondgeleid doorheen het Vlaams Parlement, woon interessante debatten en lezingen bij, neem een kijkje in een van de tentoonstellingen,… kortom, allerhande activiteiten worden georganiseerd om de burger te laten proeven van de politieke wereld, en waar je al je vragen kan afvuren op mij en mijn collega’s. Alle informatie kan je terugvinden op www.festivalvandepolitiek.be. 

Toegevoegd op 30 september 2013

Tags: Vlaams Parlement

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.