Naar inhoud

Terug

Kempen zingt mee

Ken je “Kempen zingt mee” nog? De meezingtournee waarmee 4 straffe muzikanten door de Antwerpse Kempen trokken. Pascale Michiels, Kathleen Vandenhoudt, Bart Buls en Piet Van Den Heuvel staken oude Kempense liedjes in een modern kleedje en kregen meerdere pleinen aan het zingen.

Deze optredens krijgen nu een staartje, of beter gezegd een behoorlijke staart. De liedjes staan nu op CD. Het schijfje is niet te koop in de winkel maar wordt gratis verspreid onder alle Kempense jeugdbewegingen. Zij worden uitgedaagd om er zelf mee aan de slag te gaan en voor 27 mei zelf ook een nieuwe versie te maken, of een videoclip of een andere artistieke verrassing te bedenken. Daarmee kunnen ze een gratis optreden winnen van Kempen Zingt Mee.

De jeugdbewegingen worden onder andere opgeroepen om deel te nemen via de sociale media.

Alles staat netjes uitgelegd op de website www.kempenzingt.be en je mag voor nog meer informatie ook altijd contact opnemen met erfgoedcel Kempens Karakter in Herentals via 014/22.97.40.

Ik ben alvast nieuwsgierig naar het resultaat!

Toegevoegd op 18 april 2013

Tags: Cultuur, Herselt, Kempen,

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.