Naar inhoud

Terug

Beleidsbrief Onderwijs

Minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel heeft zijn beleidsbrief Onderwijs voor 2012-2013 klaar. Hierin presenteert minister Smet zijn belangrijkste realisaties van het afgelopen werkjaar en het overzicht van de plannen voor 2013.

Thema’s die centraal staan zijn op de eerste plaats de hervormingen van het secundair onderwijs. Hierover wil de minister tegen het einde van zijn legislatuur een voorontwerp van een decreet klaar hebben. Daarnaast wil hij het loopbaandebat dat afgelopen jaar volop heeft gewoed finaliseren in een loopbaanpact. Verder ambieert minister Smet nog een voorontwerp van decreet te presenteren voor het Deeltijds Kunstonderwijs en wil hij het werkplekleren stimuleren. Deze en vele andere plannen van de minister kan je hier nalezen in zijn Beleidsbrief Onderwijs 2012-2013.

Toegevoegd op 25 oktober 2012

Tags: Beleidsbrief, Vlaams Parlement,

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.