Naar inhoud

Terug

In de coulissen

Caroline Haverans is niet enkel jarenlang mijn persoonlijke medewerkster geweest, na haar uren werkte zij ook als journaliste. Nu verschijnt haar eerste boek: ‘In de Coulissen’, dat op de Boekenbeurs zal worden voorgesteld.

In dit boek tekent Caroline de levenswandel op van Lea Witvrouwen, ook gekend als Lea Schepers, de actrice bekend van haar rol in Benidorm Bastards, het populaire en veelgeprezen programma waarin senioren de draak steken met alles en iedereen. Achter haar jarenlange kundige en vrolijke acteerwerk zit een persoonlijk leven waarover ze nu voor het eerst getuigt. Haar twee (inmiddels volwassen) zonen hebben autisme. Hoe ze haar leven lang voor hen en hun vader zorgde en er verdriet én vreugde mee beleefde, vertelt ze openhartig en rechtuit. Een aangrijpend portret van een moedige en levenslustige vrouw die met vallen en opstaan lief en leed beleeft, uitgegeven bij Uitgeverij Vrijdag.

Op zaterdag 3 november vindt op de boekenbeurs een themadag rond ouderschap plaats. Op de boekenverdieping zijn er dan tal van activiteiten rond verschillende onderwerpen die iets met ouderschap te maken hebben, steeds n.a.v. recente boeken. Lea Witvrouwen neemt om 14.30u deel aan een interview waarin autisme centraal staat. Rond 15.30u is er een signeersessie aan de stand van Uitgeverij Vrijdag, waar ook Caroline met plezier jullie exemplaar zal tekenen. Tenslotte nog even dit: Het boek kost 17,90 euro en is verkrijgbaar via de website van Uitgeverij Vrijdag op of in de boekhandel.

Toegevoegd op 17 oktober 2012

Tags: Autisme, Herselt,

Facebook

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.