Naar inhoud

Terug

Nieuwe ramen voor lokaal Herseltse Chiromeisjes

De Chiromeisjes Herselt ontvangen van de Vlaamse overheid 8.950 euro om het chiroheem aan de Vest op te kalefateren en te verbeteren. De Chiromeisjes zijn één van de 120 verenigingen in Vlaanderen die steun krijgen uit het fonds voor verenigingslokalen. 

De Vlaamse overheid maakte 1 miljoen extra vrij voor de verbetering van verenigingslokalen. De Herseltse Chiromeisjes dienden een subsidieaanvraag in die positief werd beoordeeld. Groepsleidster Karolien Janssens reageert tevreden. “Eindelijk kunnen we ons lokaal beter isoleren en nieuwe ramen steken. Momenteel hebben de ramen enkel glas en is het binnen vaak flink koud. Dubbel glas moet dit verhelpen. Onderhoud van het lokaal kost enorm veel geld. We hadden dus stiekem gehoopt op de Vlaamse subsidie. Als alles meezit, willen we nog voor de zomer, dus vóór de kampperiode, werk maken van de nieuwe ramen”, vertelt Karolien.

Toegevoegd op 30 april 2009

Tags: Herselt, Vereniging,

Wie ik ben?

Ik ben Kathleen Helsen en woon samen met mijn man Danny en dochter Marie in Herselt. Ik ben schepen en volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. De thema's die me nauw aan het hart liggen, zijn onderwijs, werk en welzijn.

Meer over mij.

Schrijf in voor mijn nieuwsbrief

Bekijk hier alvast het archief.